10 maart 2012

Een goed begin...

... is het halve werk.

Wat een geweldige opening van het seizoen. Mooi weer, erg veel publiek en een overwinning van 7-1. Dat beloofd wat voor dit seizoen.
De wedstrijd begon wat moeizaam met de tegenstander (Lemmer F3) veel op de helft van LSC, maar in de 5e minuut was eigenlijk de eerste kans gelijk een goal. Een schitterend doelpunt van Sam.
LSC werd steeds sterker en het ging inmiddels gelijk op. Al waren op dat moment de betere kansen voor Lemmer. Één van de kansen werd in de 11e minuut benut en bracht de stand op 1-1.
Na dik 15 minuten floot de scheidsrechter al af voor de rust. (foutje van de scheids, welke nauwelijks werd opgemerkt).

In de rust een bakkie drinken, keeper Abe gewisseld voor Remco en een vlammend betoog van coach Bakker. En of het aan de peptalk lag of aan de limonade maar na de rust kwam LSC vliegend uit de startblokken. De eerste minuten werd nog niet gescoord maar de boodschap was duidelijk. LSC ging voor de winst! Vanaf de 8e minuut in de 2e helft was het tijd voor de Chris show! Binnen 10 minuten 4 prachtige doelpunten op rij. De ene nog mooier als de andere, maar de 3-1 was de mooiste van allemaal. Een schitterende steekpass van Sam op de vrijstaande Chris, die met een geweldige stift de keeper passeerde. Maar het was nog niet over LSC bleef drukken en ook Roel scoorde met een schitterend schot. Natuurlijk moest Chris nog even het laatste woord hebben met zijn  5e doelpunt van de wedstrijd verdiende hij de titel Man of the Match! Het seizoen is dus begonnen met een klinkende overwinning  van 7-1. De eerste 3 punten zijn binnen. Maar de grootste winst was toch wel het plezier van 9 jonge spelers die er een heerlijk partijtje van hebben gemaakt! Top gedaan Abe, Chris, Thijmen (de aanvoerder) Sam, Roel, Jasper, Jimte, Maurits en Remco!!

De eerste wedstrijd in de nieuwe door Print.nl gesponsorde shirts. Voor de wedstrijd is het hele team op de foto gekomen. Binnenkort op deze site de officiële teamfoto!

Sam poseert en toont het nieuwe shirt.

Volgende week de volgende wedstrijd: Dan gaan we naar Oudega (W) voor de altijd lastige wedstrijd tegen OudegaHJSC F5. Ik hoop (en reken erop) dat we dan net zoveel strijd  en passie zien als deze wedstrijd. Check De Penalty voor de vertrek en aanvangstijd op de site van lsc1890