4 maart 2012

Verslag Oefenwedstrijd


Afgelopen zaterdag hebben we voor het eerst op het grote veld mogen spelen en dat ging fantastisch! Omdat niet alle spelers aanwezig konden zijn hebben we met een combinatieteam van F8/F9 tegen een F6/F7 kunnen spelen. Dankzij doelpunten van Sam (F8) en Marion (F9) hebben we, na een ruststand van 0-0 met 2-0 gewonnen. Dat beloofd wat voor de competitie!

Duidelijk was dat de spelers nog wat aan elkaar moesten wennen. Wel hebben we kunnen zien wie graag mag aanvallen, maar gelukkig hebben we niet alleen maar spelers met spitsambitie. Chris en Jimte later er echter geen twijfelover bestaan. Zij willen voorin en zij willen scoren. Helaas zat dat er voor hun nog niet in. Maar gelet op het aantal kansen die ze wisten te creëren, hebben we er alle vertrouwen in dat dit goed gaat komen.
Roel en Sam (met een prima goal) vormen samen een prachtig verdedigingsduo. Ook dat gaat helemaal goed komen. Tot slot liet Remco ook zien waarom hij zo graag wil keepen. De eerste wedstrijd gelijk de nul gehouden. Klasse!

Volgende week dus het echte werk en kunnen we ook de Maurits, Abe, Jasper en Thijmen bewonderen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten