20 april 2013

Wat een mooie dag..

's Ochtends bij het opstaan was de auto nog wit, want het had nog gevroren. Maar gelukkig op het moment dat de we in de auto stapten was de temperatuur al dermate gestegen dat de auto voldoende ontdooit was. Ik hoefde dus niet te krabben. Het zonnetje scheen en het beloofde een mooie dag te worden.

Aangekomen in Oosterend bleek dat SDS een schitterend complex had. Mooie ruime kleedboxen, mooi intrapveldje en we konden nog even mee genieten van de overwinning (4-1) van LSC1890 F8. Die daarmee de koppositie overnam van SDS F4.

Helaas vanmorgen geen Jimte en Abe, maar gelukkig was Anton na zijn zeer geslaagde reis er weer bij en alle ingrediënten voor een prachtige voetbalochtend waren aanwezig. De zon ging steeds veller schijnen en de temperatuur steeg tot een zeer aangename hoogte. De voetbalmoeders gingen zich al insmeren met faktor 12 en kregen al een aardig kleurtje. Ja, het was goed toeven op het terras, aan de rand van het voetbalveld. De voetbalvaders voorzagen ons van een heerlijk bakkie koffie en wat was het een mooie ochtend.

Werd er ook nog gevoetbald vraag je je misschien af. Wel zeker. Het werd 13-1 voor SDS f2, dus veel valt er niet over te vertellen.
Nou ja misschien die prachtige goal van Thijmen, die schoot de 0-1 schitterend in. Nadat Sven, Chris en nog een keer Sven al een paar mooie kansen hadden gekregen. LSC F5 had dus gewoon voor kunnen komen met 4-0, maar deed dat niet en nadat de 1-1 werd gescoord mocht de tegenstander nog 12 keer scoren. Maar ja als het zulk lekker weer is dan vergeet je toch je taak en je positie? Heerlijk toch, lekker onbevangen als jonge kalveren die voor het eerst de wei in mochten. Of beter gezegd als Lytse Spilers zo frank en vrij speelde F5;  genietend van het heerlijke zonnetje, het groener wordende gras en de heerlijke buitenlucht. Jammer genoeg is het nog te vroeg voor de eerste bloemetjes, anders hadden we die ook nog kunnen plukken. Gelukkig konden we wel gezellig kwebbelen en kibbelen. Heerlijk, beetje limonade erbij, zet de terrasstoelen maar klaar! Het werd een heerlijk ochtendje ouderwets kluitjes voetbal, met 3 soms 4 man tegelijk naar de bal, waardoor de tegenstander steeds 3 of 4 man helemaal vrij voor de goal hadden. Wat maakt het uit. Geniet ervan: Het is voorjaar!
Conclusie van deze wedstrijd: Wat een heerlijk weertje, wat zijn we blij dat we weer in het zonnetje en met aangename temperaturen in en (voor de voetbalouders) om het veld hebben kunnen genieten van het voorjaar. Ik kan niet wachtend op de volgende wedstrijd.






Geen opmerkingen:

Een reactie posten