26 september 2012

Stemmen op Mats Haven

Op woensdag 17 oktober a.s. vindt in en rondom het Abe Lenstra Stadion een uniek evenement plaats voor het Foppe Fonds en KIKA: de benefietwedstrijd Foppe versus Marco. Foppe de Haan speelt met een Fries elftal tegen het elftal van sc Heerenveen onder leiding van Marco van Basten. Foppe heeft samen met een aantal trainers de voorselectie van het Fries elftal samengesteld. Een van de genomineerde spelers is
Mats Haven van LSC1890. Allemaal op hem stemmen dus! Dat kan hier.
Van 33 naar 18 
De amateurspelers uit Friesland voetballen bij onder andere Harkemase boys, ONS Boso Sneek tot spelers van de kleinere clubs als VV Kollum, SC Joure, FVC Leeuwarden en Burgum. De speler met de meeste stemmen per positie speelt op 17 oktober om 19.00 uur in het Abe Lenstra Stadion tegen sc Heerenveen. Van de 33 spelers blijven er uiteindelijk 18 selectiespelers over. Wie er uiteindelijk in het team van Foppe komt, hangt af van u! Stem hieronder op uw favoriete speler! Stemmen kan t/m 11 oktober a.s. Bekendmaking In de Leeuwarder Courant zal uiteindelijk bekend worden gemaakt wie op woensdag 17 oktober mogen spelen onder leiding van Foppe tegen SC Heerenveen. Kaarten Via www.sc-heerenveen.nl kan iedereen kaarten van € 5,- per stuk bestellen voor deze unieke benefietwedstrijd. Ook zijn hier kaarten te bestellen voor de feestavond van €10,- per stuk, die aansluitend plaatsvindt met artiesten als De Kast, Tim Douwsma, Griet Wiersma. Fries Kampioenschap Traplopen Voorafgaand aan deze benefietwedstrijd vindt het Open Fries Kampioenschap Traplopen plaats.
Inschrijven voor dit evenement kan via www.sportfanfryslan.nl/ofktraplopen. Beide evenementen staan in het teken om geld in te zamelen voor het Foppe Fonds en KIKA. Initiatiefnemers van dit uniek Fries spektakel zijn Foppe Fonds, sc Heerenveen, Priore en Sport Fryslân. Het evenement wordt mede mogelijk gemaakt door onder andere de Rabobank, Jako, Boso, Univé, Leeuwarder Courant, Kooyenga groep, AV Heerenveen en Defensie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten