24 november 2012

Weer de dubbele cijfers

Chris passt op Sven en Remco loopt op rechts al vrij.
Op een prachtig (kunst)grasveld in de mist speelde F5 zijn beste wedstrijd van het seizoen. Met een temperatuur rond het vriespunt speelden de jongens een hartverwarmende wedstrijd. Trainer, Coaches ouders en de supporters hebben genoten van een topprestatie.
Helaas was Abe vandaag afwezig, maar Jimte toonde zich weer een waardige vervanger in de verdediging. Na 3 minuten kapte Chris zich knap vrij (na een mooie voorzet van Maurits) en schoot beheerst binnen (0-1). Kort daarna zette Roel Remco voor de goal, maar zijn schot werd gekraakt tot corner. De corner van Sven leek er in één keer in te draaien maar belande op de paal. Opnieuw stuurde Roel Sven de diepte in, die gaf knap voor, Chris miste bij de eerste paal, maar Remco gleed de bal bij de tweede paal binnen (0-2). Sven loerde ook op een goaltje, maar zijn schot werd tot twee keer toe geblokt, en belande voor de voeten van Chris (0-3. Deed de tegenstander dan niets terug? Ze probeerden het wel, maar elke aanval werd door de verdedigers onschadelijk gemaakt. Roel leidde zijn verdediging vandaag als was ie Kaiser Franz (Beckenbauer). De ene keer dat Bolward toch gevaarlijk werd redde Thijmen knap.
Aan de overkant ging F5 door met aanvallen. Sven met een mooie voorzet, Chris schoot op de paal en de rebound werd door Jimte prachtig in het dak van het doel geschoten (0-4).En dat betekende rust. Dit keer hadden de coaches weinig te melden in de rust, want het liep als een trein!
Dit keer geen één duim, maar een hele rij duimen!
En in de tweede helft denderde de TGV door.

Met Maurits nu voor Thijmen op de goal ging F5 opnieuw voortvarend van start. Thijmen had er zin in, maar zijn eerste poging belande voor de voeten van Jasper die daarmee Auke een goed weekend bezorgde (0-5). Maar daarna was Thijmen aan de beurt. Jasper passte goed op Sven, die gaf een perfecte voorzet op Chis die vervolgens Thijmen de 0-6 liet aantekenen. Een aanval uit het boekje! Dat was het moment van deze wedstrijd.

En kort daarna scoorde Thijmen alweer, nu een attente intikker nadat het schot van Chris door de keeper werd los gelaten (0-7). Bolward probeerde wanhopig de eretreffer te maken, maar ook Maurits was van plan de nul te houden en redde beheerst. De uittrap van Maurits belande bij Jimte die passte Remco aan, die passeerde met een mooie beweging zijn tegenstander en zijn voorzet (of schot op doel?) met links leek een makkelijke prooi voor de keeper. Volgens Remco was de bal zwanger van het effect, maar wij houden het op een lucky (0-8). Het dansje van Remco na de goal was wel weer fraai.
Roel speelde vandaag een dijk van een wedstrijd: Lange passes naar voren, korte steekpassjes naar het middenveld en verdedigend foutloos. Hij verdiende ook een goal. En omdat Jimte al gescoord had stuurde coach Anton Roel ook nog naar voren. Ook Jimte speelde vandaag weer (als verdediger) een dijk van een wedstrijd. Roel liep met de bal dwars door het veld en passeerde 4 of 5 spelers waarna hij met links de 0-9 maakte. En in de slotseconde scoorde hij ook nog met een mooi afstandsschot; nu met rechts de 0-10. Voor de tweede keer dit seizoen de dubbele cijfers.
Tot nu toe hebben we de spelers nog geen cijfer gegeven. Voor deze keer een uitzondering: Allemaal: Maurits, Jimte, Thijmen, Jasper, Sven, Roel, Chris en Remco jullie verdienen voor het spel van vandaag een dikke

Geen opmerkingen:

Een reactie posten